Don Asado

Don Asado is een cateringservice gespecialiseerd in de traditionele Uruguayaanse barbecue.

Don Asado komt bij u thuis, op uw bedrijf of op uw feestlocatie en verzorgt ter plekke uw lunch, borrel, diner, of uw feest met onze heerlijkheden. Wij organiseren barbecues voor groepen van 15 tot 200 personen overal in Nederland en West Europa. Wij werken het hele jaar door en laten ons niet tegenhouden door kou of regen.

Ons menu is gebasseerd op Premium vlees van zeer hoge kwaliteit. Maar ook een heerlijk vegetarisch menu ligt bij ons op de BBQ.

Onze “Gaucho” kleding vertegenwoordigt onze herkomst. De ‘gauchos’ leefden als veedrijvers op de zuidamerikaanse pampa’s en hebben de barbecue op het boerenland ingevoerd. In Uruguay is het tegenwoordig een traditie om bij een viering te barbecuen of iets te vieren met een barbecue. Het is die traditie en passie die Don Asado met de nodige ervaring naar Europa brengt.

Ons doel? Uw (zakelijke) evenement of (familie)feest tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. Wij hopen de ervaring van onze unieke barbecue spoedig met u te kunnen delen!

 

Wie zijn wij?

 

“Wij zijn liefhebbers van lekker eten en wij houden ervan om onvergetelijke momenten te maken en te delen rondom de barbecue.”

Beide partners van Don Asado zijn in Uruguay geboren; een land waar de barbecue diep geworteld in de cultuur zit.

Oberdan Montedónico is chef van beroep en gespecialiseerd in barbecues. Hij heeft al bijna tien jaar zijn eigen zuidamarikaanse restaurant in Amsterdam. Zijn specialiteit: gasten trakteren op het beste vlees van de wereld vergezeld van smakelijke bijgerechten.

Carlos Galdona Oyenard is ondernemer van beroep. Na het afronden van een masterstudie, was hij van Nederland gaan houden en hij besloot te blijven.

Hij werkt als consultant, is creatief en groot liefhebber van de barbecue. Hij heeft oog voor details en begrijpt wat klanten wensen. Samen met u maakt hij uw evenement tot een onvergetelijke ervaring.